image
En sista matbild från mig: morötter, potatis och tomater från Stöde, och pesto på morotsblasten. Inmundigade under sommarens sista ute-sittar-kväll.

En kväll i maj 2014 satt jag och surfade runt på de matbloggar jag brukade följa. En av dem var ICA Studentbloggen som drevs av Linn från Umeå, som alltid bjöd på härlig matinspiration. Den här kvällen löd rubriken till det senaste blogginlägget ”VI SÖKER NYA BLOGGARE”. Ett fiktivt blogginlägg, en Facebookomröstning och en sommar senare var jag helt plötsligt matbloggare. Och nu, två år senare, sitter jag här med många härliga inlägg i bagaget.

Men var sak har sin tid, sägs det ju, och nu är det dags för mig att lämna tid till andra äventyr. Om en vecka åker jag till på äventyr med en av mina bästa vänner. Jag läsa ett par masterkurser på distans under fyra månader, och insupa det Latinamerika jag fascineras så mycket av. Matpassionen kommer följa med mig – kanske bara som just livsnjutning – eller kanske också i något nytt, spännande projekt.

Tack alla som har följt mig under min bloggtid. Tack för att jag fått utvecklats med och inför er. Tack alla ni som lagat mina recept, som berömt mig och gett mig tips. Tack alla vänner och familj som har stått ut med fotoavbrott före, under och efter måltiderna. Tack ICA Student för att ni varit så positiva till mig. Tack alla ni många läsare som jag aldrig haft kontakt med, men som jag vet finns där och följer mig. 

image
Tack för mig <3
/Johanna