image
HEJ! Här står jag i dörröppningen till min älskade lilla gula Kosterstuga som jag bott i i sommar. Har två veckor kvar av min vistelse här på ön. Jag lever maximalt sommarliv och njuter så mycket jag kan av det! Badar i havet, är utomhus typ hela tiden, känner lugnet i själen och kroppen. Jobbar på Kosters Trädgårdar och lär mig en massor om mat, men är också ledig mycket!

Ett litet axplock ur matsommaren

image
Har haft äran att jobba många TAPASKVÄLLAR på Kosters Trädgårdar i sommar. Såhär vackert kan morötter, miso, purjo och ringblomma vara.

image
Och såhär kan det se ut på barhänget på sommarens fredagkvällar.

image
…där det också är surdegspizza som gäller. Godaste pizzorna jag ätit faktiskt.

& LEDIGHETEN:
image
Fina Elsa och Johanna vid favoritbadplatsen Stran

image
Norrvikarna på Nordkoster. Lyckoruset när jag upptäckte att detta finns på min ö <3

image
Vårt mysiga harmoniska lilla stugkök där jag haft många långa njutarmorgnar <3

image
Med utsikt över Kostersundet!

Snart är jag tillbaka med mera bloggande :)image