ICA studentbloggen

Istället för nudlar med Johanna Hagner

Johanna

IMG_1052

Namn: Johanna Hagner

Ålder: 26

Bor: Lund

Pluggar: Spanska och lingvistik

Lagar helst: Indisk linsgryta

Kontakta mig: johannahagner@hotmail.com

Hej alla fina studenter (och självklart också ni andra tjuvkikare), Johanna är mitt namn. Jag är glad över att ha uppdraget att dela mina smakupplevelser och studenttips med er — jag ligger och ruvar på en hel del vill jag lova. För mig är mat förknippat med så mycket gott: avkoppling, inspiration, terapi, njutning, kreativitet, umgänge, resor och kultur. Dessutom behöver det varken vara dyrt eller komplicerat att göra riktiga gourmeträtter att bjussa vännerna på på fredagsmiddagarna.

Annars då? Jag pluggar i Lund och håller på att pussla ihop spanska, språkvetenskap och socialantropologi till någon slags examen. Jag drömmer ständigt om att resa och kastar mig ut i världen lite då och då. Samtidigt finns det ingen plats jag gillar bättre än de norrländska skogarna jag kommer ifrån. Utöver min matpassion och språkfascination gillar jag mest att umgås med människor, skriva och läsa, kolla på dokumentärer, gå på loppisrundor, sjunga, pyssla och meditera. Hos mig får ni ta del av allt ifrån norrländska grytor till äkta spanska tapas och universums godaste hummus.

Följ gärna mitt konto @smaksmaragder på Instagram.

2 kommentarer

 1. Marie Bergström

  2015-02-11 at 15:06

  Johanna, jag kan inte hitta ditt recept ”ugnsbakade aubergine med feta
  ost”. Var finns den?

  Marie Bergström

 2. Johanna Hagner

  2015-02-24 at 9:34

  Marie, du hittar receptet här: http://studentbloggen.ica.se/buffe-special-grillad-aubergine-med-fetaost-hummus/
  Kul att du är ute efter det :) /Johanna

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>