image
Jag har nog inte berättat det för er bloggläsare – men i sommar ska jag bo och jobba på Koster hela sommaren! Koster är ju en idyllisk ö/ögrupp som ligger utanför Strömstad i Bohuslän och min arbetsplats kommer vara fina Kosters Trädgårdar. Jag ska jobba i köket till kafét och restaurangen här. Ser fram emot det så mycket, och det är inte utan att det pirrar i magen :)

Jag kom hit till Koster i förrgår, och tyvärr fick min vistelse här inte den roligaste starten – jag har blivit sjuk. Så idag missade jag vad som skulle varit min första arbetsdag. Jag håller mig till den gula lilla stuga jag fått äran att bo i (visst är den charmig?) och försöker kurera mig. Skönt att kurera sig kan innebära frukost klockan tolv med havsutsikt och strålande solsken i alla fall.

image
Här är den lilla stugan som jag ska dela med två andra som också jobbar på Kosters Trädgårdar.

image
Drömvyn från vårt hus <3

image
Och så har jag fixat en liten läshörna uppe i mitt sovrum på loftet. Rosenbuskar och kvällssol <3

Återkommer snart med matinspiration från skärgården!