Det här är mitt hundrasextionde inlägg på den här bloggen. Under två års tid har jag fått sammanställa och dela min matpassion i bilder och text. Första året tillsammans med Sanna, Emma och Matilda. Andra året på egen hand. Det har varit så kul och utvecklande, kreativt, och världens bästa extrajobb vid sidan av studierna. Att ha fått ut min kärlek till mat till fler än de som sitter kring mitt middagsbord har verkligen varit en ära!

Nu är min kandidatexamen tagen och jag ska så smått påbörja en master i språkvetenskap. Tiden är inne för att lämna över stafettpinnen till nya bloggkrafter.

Jag är kvar här ett par veckor till och tänkte att några av min bloggtids höjdpunkter skulle få sig ett återupplivande innan jag försvinner. De närmsta veckorna kommer jag alltså bjuda på några gamla godingar. Vi hörs snart igen!

image
Typiskt blogg-moment på mitt studentrum i Lund. Och favoritbordet som det blir så fina matbilder på.