ICA studentbloggen

Istället för nudlar med Johanna Hagner

Jag vill aldrig ångra att jag inte åt det där

Nu har Emma och Matilda varit duktiga och tagit avsked på studentbloggen och nu är det dags för mig. Tusen tack till alla för ett spännande år späckat med mat. Nu kommer Johanna ta vid och styra bloggrodret ensam, vilket hon kommer göra så bra och visst ska det bli kul att få en närmare inblick i hennes liv? Jag själv ska plocka lite vuxenpoäng genom mitt nya jobb på en statlig myndighet som jag är så exalterad över. Därmed lägger jag studierna åt sidan på obestämd framtid.

Det sista tipset

Mitt allra sista tips till er fina ICA Studenter och alla ni andra som läser den här bloggen sammanfattas bra i nedanstående bild. Det här är ett kollage över en av de bästa mathelgerna i mitt liv, världens chokladigaste tårta och världens bästa middag med förrätt, varmrätt och efterrätt samtidigt. För glass och sallad går visst att äta ihop! Våga mixa sådant du aldrig trodde kunde kombineras och bli förvånad. För i slutändan är det viktigaste alltid att stå där utan ånger. 11911812_10153535559339110_270919632_n
Jag önskar er alla en härlig höst fylld med mustiga höstgrytor, färggranna löv och mysiga innestunder medan regnet smattrar mot rutan. Men först ska vi krama ur det sista ur vår härliga sommar som till sist behagade att dyka upp. Ta hand om er och om ni vill se mer av mina matbilder så hittar ni dem på instagram under namnet mumsochmat. Klicka på  länken så landar du rakt in på kontot: http://websta.me/n/mumsochmat. Hej då från mig till er alla! 11948147_10153535593239110_908733856_n

1 kommentar

  1. Emma Andersson

    2015-08-23 at 19:27

    Bra motto! :) /Blogg-Emma

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>