ica-student-toppbild-slogan

Som medlem hos ICA Student får du fina erbjudanden och rabatter!

Ditt ICA Bankkort är kostnadsfritt under hela studietiden och ett år efter avslutade studier. När du har varit kund en tid får du också personliga erbjudanden utifrån vad just du handlar (Mina varor) och Sveriges största mattidning Buffé när du handlar för 600 kr/månad på ICA (för övriga kunder krävs inköp för 1200 kr/månad).

Som välkomstpresent får du en ICA Olivolja extra virgin 750 ml som du kan hämta i valfri butik under dina första 30 dagar som ICA-student. Du får också också smarta studentrabatter på utvalda mat- och hushållsvaror. Vi väljer varor på ICA som vi tror att du har nytta av. Alla erbjudanden gäller i alla butiker.

Veckans studenterbjudanden i butik

Dubbel rabatt och dubbel bonus

Som ICA-student får du dubbel bonus på ICA när du betalar med ditt ICA bankkort. Du får också  50 % rabatt på utvalda varor så att du får pengar över till annat!

ICA Banken

Med ditt bankkort får du tillgång till en hel bank. Hos oss gör du dina betalningar, överföringar, insättningar och uttag. Det enklaste är att se till att CSN-pengarna kommer direkt in på ditt konto i ICA Banken. Då har du alltid tillgång till dem med ditt bankkort och via icabanken.se. Väljer du att sätta in ditt CSN på ICA Banken laddar vi ditt ICA bankkort med 100 kronor som tack.

Kom igång med ICA Banken

I vår studentanpassade hemförsäkring ingår bland annat ”drulle”, olycksfallsförsäkring och reseförsäkring. De saker som du har hemma försäkras till ett värde av 150 000 kronor. En försäkring som skyddar dig och dina saker till ett studentanpassat pris.

Hemförsäkring för dig som är ICA-student 

Erbjudanden från våra samarbetspartners

För att kunna erbjuda dig som ICA-student lite extra har vi goda samarbeten med andra företag. Just nu gäller bland annat billigare böcker på AdLibris och lägre pris på träningskort från Actic. Varje vecka får du även ett erbjudandemail från oss laddade med en massa tips och erbjudanden!

Alla studenterbjudanden