Ja du nu har detta kommit till sitt slut. Vi håller för fullt på att räkna rösterna för vem som ska bli den nästa studentbloggaren baserat på ert ”gillande” på Facebook. Jag håller som mest på med jobbsökandet – det har lossnat lite nu och jag har fått en del intervjuer både på telefon och face-to-face. Känns verkligen spännande att inte veta vad som kommer hända här i framtiden. I helgen hade vi som sagt avskeds-BBQ för Enrico och Johannes. Det var himla trevligt och mysigt. En annan kul sak var att båda två var tvungen att flytta ut från sin lägenhet så de har sovit över här i en respektive två nätter. Mysigt med room-mates tycker jag! Hej då alla, nu är det dags för mig att börja mitt vuxna liv. Eller au revoir, som man säger i Paris.

BBQ_Table

Innan vi satt oss till bords.

Jag fixar fetaoströra till kexen jag bakat.

Jag fixar fetaoströra till kexen jag bakat.

BBQ_All

Johannes, Enrico, Peter, Jag, TaEun, Erica och Kassidy!

BBQ_Sneeze

Enrico nös och spillde ut hela vinglaset i chipsskålen.

BBQ_Clean

Jag rengör grillen som en primadonna.

Dessert! Gräddglass med varma hjortron.

Det började regna så vi gick in för att fixa dessert. Gräddglass med varma hjortron.