image
Hej! Jag har fullt upp – lite för fullt upp faktiskt. Ber därför om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen. Jag ägnar ju mig åt upplärning i köket på Kosters Trägårdar om dagarna, med sjukt mycket nya intryck. Vi gör i alla fall väldigt vackra skapelser. Som den här franska linsgrytan med svamp och dijonyoghurt. Och sommarsallad med couscous, fårost och örtvinägrett. Maten här har verkligen min stil.

Nu återstår det bara hur jag ska lära  mig att hitta lugnet i att portionera ut konstverken till massa människor varje dag. Lite annorlunda än att laga mat till ett fint foto att lägga upp på bloggen. Men utmaningar brukar ju i slutändan både ge kickar och ny visdom.

Och när jag inte hittar lugnet i köket är det tur att sånt här västkustgodis alltid finns precis bakom knuten:

image image