Hej från Göteborg och Way Out West festivalen!

Det här kommer bli mitt sista inlägg för Studentbloggen sen väntar nya äventyr i Köpenhamn. Matlagningen fortsätter även där och jag kommer ta med mig många recept från mina bloggkollegor och tips från er som vi fått i kommentarerna! Ifall ni vill fortsätta följa mitt utbyte i Köpehamn hittar ni min andra blogg på sthlmstories.com.

Nu tillbaka till Way Out West och festivalmat! Denna festival är helt vegansk och det serveras många spännande vegetariska rätter på området. Tyvärr går en hel del pengar under festivalen så jag och mina vänner har försökt laga mycket mat i lägenheten vi hyr här. Här får ni vår bästa festivalsallad och godaste dressing till!

Sommarsallad

matblogg1

Den här salladen slängde vi ihop på bara några minuter! Perfekt när det är tidspress mellan spelningarna. Ingredienserna är salladsmix, tomater, avokado, paprika, halloumi och jordgubbar! Johanna har tidigare tipsat om kombon halloumi med jordgubbar och den är verkligen drömmig. Till detta kan ni ringla över balsamico eller slänga ihop denna enkla dressing: Blanda en lätt créme fraice med en Grekisk dressing mix från Korr. Kyl den en kvart och servera till salladen! 

Salladen avnjuts bäst utomhus med fina vänner.

IMG_2519 (kopia)

Nu ska jag ladda för en ny dag med sol och spelningar. Tack Studentbloggen för detta år. Passa på att frossa i kräftor, jordgubbar och alla goda bär innan höstens grytor står och puttrar. Mina recept kommer finnas kvar i arkivet och studentbloggen kommer självklart fortsätta leverera fina recept och bra tips hur vi kan laga bra mat på en studentbudget.

IMG_2550 (kopia)

Tack för mig!
Matilda