När det är varmt ute då blir jag verkligen sallads-sugen! En utav mina favorit-röror att blanda ihop är svarta bönor med turkisk yoghurt och dijonsenap. Jag har senaste veckorna haft en batch av det i kylen som jag (smyg)ätit av nästan varje dag! På tisdag har jag min presentation på The Drake. Jag är jätteglad att flera av mina vänner som jag lärt känna här i Chicago kommer att komma, och har jag riktigt tur så en av dem kanske, kanske kommer att flyga in från San Francisco för att vara med. Hur som helst sa kommer det bli bra. Jag har tränat så mycket som jag bara kan och jag kan ju inte göra mer. Försöker vara trygg i det.

20140503-131744.jpg

Med svart bönröra med dijon kan det inte gå fel.

Kycklingsallad med svart-bön röra
1 portion. Tid: 10 minuter (såtillvida du har kycklingen grillad redan)

en burk svara bönor
1/2-1 dl turkisk yoghurt
1 msk dijonsenap
1 grillad kycklingfilé
blandad sallad

1. Gör bönröran: skölj svara bönor och låt rinna av. Blanda med turkisk yoghurt och dijonsenap.
2. Lägg blandad sallad på en tallrik. Ringla olivilja över, om du vill. Lägg på uppskuren kycklingfilé och klicka dit lite av den goda röran. Ät!

Tips!
Sallader kan varieras i oändlighet och om du föredrar varm mat men ändå vill ha något lättare så går det ju alltid find att grilla grönsaker och sedan tillsätta dem i salladen. Då blir det krispigt, gott, varm och nyttigt på samma gång!